Католицькі церкви Шрі-Ланки вперше після теракту провели недільні служби

Католицькі церкви Шрі-Ланки вперше після теракту провели недільні служби

Укрінформ
Католицькі церкви на Шрі-Ланці провели перші недільні богослужіння після терористичної атаки, що забрала понад 250 життів.

Про це повідомляє The Guardian.

"Католики у шріланкійських міста Коломбо і Негомбо, в яких терористи-смертники скоїли напади на церкви у Великодню неділю, провели свої перші недільні меси після нападу, що забрав життя понад 250 осіб", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зокрема церкву Св. Люсії в Коломбо - одну з набільших на Шрі-Ланці - охороняли солдати з автоматами, військові на мотоциклах патрювали прилеглі вулиці.

Кожен, хто входив до церкви, піддавався обшуку. Також заборонено було проносити з собою в церкву сумки.

Читайте також: На Шрі-Ланки скасували недільні служби після інформації про “плани” ІДІЛ

Як повідомляв Укрінформ, 21 квітня на острові Шрі-Ланка внаслідок серії вибухів в церквах та готелях загинули понад 250 осіб. У зв'язку з терактами уряд Шрі-Ланки оголосив комендантську годину на всьому острові, а також запровадив обмеження на користування соціальними мережами, яке було знято 30 квітня.

Протягом тижнів католицькі церкви Шрі-Ланки не проводили недільні служби після того, як влада повідомила про нові заплановані атаки бойовиків, пов'язаних з терористичним угрупованням ІДІЛ.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-