Катастрофа у Шереметьєво: назвали три можливі причини

Катастрофа у Шереметьєво: назвали три можливі причини

Укрінформ
Слідчий комітет Росії розглядає кілька версій катастрофи літака Sukhoi Superjet 100, що загорівся 5 травня при аварійній посадці в аеропорту "Шереметьєво", внаслідок чого загинула 41особа.

Про це повідомляється на сайті відомства.

«Слідством розглядаються різні версії того, що сталося, серед яких недостатня кваліфікація пілотів, диспетчерів та осіб, які проводили технічний огляд борту; несправність повітряного судна; несприятливі метеоумови», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що на місці аварії продовжує працювати слідча група з досвідом розслідування подібних ситуацій. На даний момент спільно з представниками МАК (Міждержавного авіаційного комітету) вилучено для подальшого вивчення мовний і параметричні бортові самописці, відібрано зразки палива з баків літака і заправної станції, аудіозаписи переговорів з диспетчерською службою, записи з камер відеоспостереження. Найближчим часом будуть призначені генетичні та судово-медичні експертизи.

Читайте також: У Шереметьєво знайшли дві "чорні скриньки" згорілого літака — ЗМІ

На борту повітряного судна під час аварійної посадки знаходилися 78 осіб, у тому числі троє дітей і п'ятеро членів екіпажу. Після посадки евакуювали 33 пасажирів і чотирьох членів екіпажу. Пошуки інших пасажирів тривають. За останніми даними загинула 41 людина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-