Лідери Канади та Куби обговорили кризу у Венесуелі

Лідери Канади та Куби обговорили кризу у Венесуелі

Укрінформ
Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо та президент Куби Мігель Діас-Канель провели телефонну розмову, обговоривши двосторонню співпрацю та кризу у Венесуелі.

Про це заявили у офісі прем’єр-міністра Канади, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Прем’єр-міністр та президент обговорили кризу у Венесуелі. Прем’єр-міністр від імені лімської групи наголосив на бажанні побачити вільні та чесні вибори й дотримання конституції у Венесуелі. Прем’єр-міністр також повторив свої занепокоєння щодо страждань венесуельців. Двоє лідерів обговорили шляхи співпраці для сприяння мирному розв’язанню кризи”, - розповіли у Трюдо.

Прем’єр-міністр Канади також пообіцяв усіляко захищати інтереси канадців, які проводять законну торговельну та інвестиційну діяльність на Кубі. “Двоє лідерів підтвердили тривалі двосторонні відносини між Канадою та Кубою, що ґрунтуються на взаємній повазі й бажанні продовжувати співпрацю у питаннях спільного занепокоєння”, - зазначили у офісі глави уряду Канади.

Читайте також: Держсекретар США допустив можливість застосування військової сили у Венесуелі

Як відомо, в п’ятницю у столиці Перу відбувалася зустріч так званої лімської групи - групи країн Західної півкулі, зацікавлених у мирному вирішенні кризи у Венесуелі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-