На Шрі-Ланки скасували недільні служби після інформації про “плани” ІДІЛ

На Шрі-Ланки скасували недільні служби після інформації про “плани” ІДІЛ

Укрінформ
Католицька церква у Шрі-Ланці не проводитиме недільні служби другий тиждень поспіль після того, як влада повідомила про нові заплановані атаки бойовиків, пов'язаних з терористичним угрупованням ІДІЛ.

Про це повідомляє портал DPN.

“Недільні служби Католицької церкви скасовуються вже вдруге у столиці Шрі-Ланки, після того, як уряд попередив про можливі напади з боку тієї ж групи бойовиків, пов'язаної з "Ісламською державою", що здійснила теракти на Великдень”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, архієпископ Коломбо кардинал Малколм Ранджит скасував недільні служби цього тижня з міркувань безпеки.

На відміну від християн лідери ісламської громади Шрі-Ланки закликали мусульман узяти участь у п'ятничній молитві, попередньо попросивши владу вжити підвищених заходів безпеки.

Читайте також: Шрі-Ланка розблокувала соцмережі після серії терактів

Внаслідок вибухів 21 квітня в церквах та готелях загинуло 253 людини, а чиновники попередили, що підозрювані, пов'язані з вибухом, все ще перебувають на волі.

Уряд Шрі-Ланки заявив у вівторок, що попередження розвідки вказують на те, що міністри можуть стати наступними мішенями бойовиків "Ісламської держави".

Як повідомляв Укрінформ, 21 квітня на острові Шрі-Ланка внаслідок серії вибухів в церквах та готелях загинули понад 250 осіб. У зв'язку з терактами уряд Шрі-Ланки негайно оголосив комендантську годину на всьому острові, а також запровадив обмеження на користування соціальними мережами, яке було знято 30 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-