Берлусконі екстрено прооперували

Берлусконі екстрено прооперували

Укрінформ
Колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі переніс хірургічну операцію у зв'язку з кишковою непрохідністю, що ставить під питання його кампанію у виборах до Європарламенту.

Про це повідомляє SBS News.

«Колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі переніс операцію у зв'язку в кишковою непрохідністю», - йдеться в повідомленні.

Ситуація, що виникла навколо стану здоров'я екс-прем'єра порушила питання про його кампанію на виборах до Європейського парламенту.

В офісі Берлусконі заявили, що проведена вчора операція пройшла успішно, і що 82-річний медіа-магнат буде виписаний з лікарні найближчими днями.

Читайте також: Берлусконі екстрено госпіталізували

Як відомо, 30 квітня Берлусконі був екстрено доставлений в лікарню. У цей день він повинен був представити кандидатів від своєї партії Forza Italia на виборах до Європейського парламенту 26 травня.

Сільвіо Берлусконі знову має право висувати свою кандидатуру на виборах, бо в минулому році суд «реабілітував» його після засудження за податкове шахрайство, в наслідок якого медіа-магнат був позбавлений права займати державні посади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-