Поліція Венесуели застосувала сльозогінний газ проти прибічників Гуайдо

Поліція Венесуели застосувала сльозогінний газ проти прибічників Гуайдо

Відео
Укрінформ
У столиці Венесуели, в районі авіабази «Ла Карлота», поліція застосувала сльозогінний газ проти прихильників лідера опозиції Хуана Гуайдо.

Про це повідомляє AFP.

«Співробітники венесуельської поліції застосували сльозогінний газ проти демонстрантів, які підтримують лідера опозиції Хуана Гуайдо, біля військової бази Ла Карлоса в районі Альтаміра», - йдеться в повідомленні.

Раніше в уряді президента Мадуро заявили про «спробу військового перевороту» групою військовослужбовців, пов'язаних з опозицією. Повідомлення надійшли на тлі оголошення Хуаном Гуайдо про початок фінальної стадії «Операції Свобода» з повалення президента Венесуели Ніколаса Мадуро, а також його заяв про підтримку з боку військових.

Читайте також: У Венесуелі військові переходять на бік Гуайдо

Як повідомлялося, на початку 2019 року лідер опозиції Венесуели Хуан Гуайдо оголосив себе виконуючим обов'язки президента. США визнали Гуайдо тимчасовим президентом Венесуели і посилили санкційний тиск на президента Ніколаса Мадуро. Але той заявив, що не має наміру залишати пост президента Венесуели до закінчення терміну повноважень у 2025 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-