Трамп не пускає підлеглих на урочисту вечерю для журналістів

Трамп не пускає підлеглих на урочисту вечерю для журналістів

Укрінформ
Працівникам адміністрації президента США заборонено з'являтися на урочистому вечері, організованому для Асоціації кореспондентів Білого дому.

Таке розпорядження за п'ять днів до заходу видав особисто Дональд Трамп, повідомляє Голос Америки.

"Президент США Дональд Трамп заборонив своїм підлеглим з'являтися на щорічному урочистому вечері Асоціації кореспондентів Білого дому, який пройде у Вашингтоні в цю суботу", - зазначається в публікації з посиланням на секретаря кабінету Білого дому Білла Макгінлі.

Наголошується, що це рішення викликало невдоволення серед працівників адміністрації. Багато з них вже прийняв запрошення від журналістської асоціації, вважаючи, що Трамп не стане заперечувати.

Читайте також: Трамп поскаржився директору Twitter на втрату читачів

Сам президент заявив, що утримається від відвідування вечері (в такому разі цей захід пройде без його участі вже втретє поспіль). Натомість Трамп запланував поїздку до штату Вісконсін.

Нинішній господар Білого дому всупереч давній традиції жодного разу не відвідував вечері журналістської асоціації. На його думку, провідні американські видання, за винятком Fox News, регулярно публікують "фейкові новини", оскільки критикують діяльність президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-