Мюллер більше зашкодив США, ніж втручання Кремля - зять Трампа

Мюллер більше зашкодив США, ніж втручання Кремля - зять Трампа

Укрінформ
Високопоставлений радник Білого дому Джаред Кушнер, який також є зятем президента Трампа заявив, що розслідування спецпрокурора Мюллера щодо втручання Росії у вибори в США завдало більше шкоди для американської політики, ніж саме втручання.
З такою заявою він виступив під час Саміту 2019 Time 100 у вівторок, повідомило американське центральне видання The Hill.

"Чесно кажучи, все це було просто великим відверненням уваги від справ у країні", - заявив Кушнер, виступаючи на саміті.

Коментуючи масштаби втручання РФ в американські вибори, він заявив, що росіяни просто купили місця для рекламних оголошень на Facebook, щоби посіяти розбрат в американському суспільстві.

"Але я думаю, що розслідування і всі спекуляції, які сталися за останні два роки, мали значно більший вплив на нашу демократію, ніж пара оголошень на Facebook", - заявив зять нинішнього глави Білого дому.

Читайте також: У Трампа утримаються від юридичної відповіді на звіт Мюллера

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство юстиції США минулого тижня оприлюднило повний звіт розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера, у якому підтверджується втручання Росії у президентські вибори в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-