У Греції затримали викрадену вантажівку з мігрантами на борту — ЗМІ

У Греції затримали викрадену вантажівку з мігрантами на борту — ЗМІ

Укрінформ
Грецькі поліціянти на одній з автомагістралей неподалік від міста Салоніки затримали викрадений у Болгарії вантажний автомобіль, в якому знаходилися 59 нелегальних мігрантів.

Про це повідомляють болгарські ЗМІ.

«Грецькі поліціянти здійснюють масову перевірку автомобілів, у тому числі вантажівок, на предмет перевезення нелегальних мігрантів. Вантажний автомобіль з болгарськими реєстраційними номерами значився у розшуку. Під час рутинної перевірки документів на автомагістралі Комотіні-Салоніки було встановлено, що автомобіль був викрадений, а документи на нього виявилися підробленими. За непідтвердженою поки інформацією, водій автомобіля (60-річний болгарин) був заарештований», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Німеччина спрощує процедуру депортації мігрантів

Відповідно до поданих документів, вантажівка перевозила будівельні матеріали, проте після їхнього розвантаження в автомобілі було виявлено 59 нелегальних мігрантів. За зізнанням виявлених, кожен з них заплатив по 1500 євро, щоб дістатися до м.Салоніки. Вони пробиралися потайки з Туреччини до Греції.

Читайте також: Голову МВС Італії знову звинувачують у викраденні мігрантів

Через велику кількість мігрантів грецькі поліціянти розпочали кримінальне розслідування за статтею «Створення злочинного угруповання з нелегального перевезення мігрантів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-