Чоловіку, який відправив білий порошок Трампу-молодшому, дали 5 років умовно

Чоловіку, який відправив білий порошок Трампу-молодшому, дали 5 років умовно

Укрінформ
Покарання у вигляді п'ятирічного терміну умовно з частковим відбуванням під домашнім арештом було присуджено 25-річному Деніелу Фріс'єлло, який минулого року визнав себе винним у розсиланні білого порошку, в тому числі сину президента США.

Про це повідомляє в п'ятницю американський телеканал Fox News.

"Чоловік зі штату Массачусетс, який надсилав загрозливого листа з білим порошком на адресу сина президента Трампа, а також сенатора від Демократичної партії, був засуджений до випробувального терміну в п'ятницю",- повідомляє телеканал.

Зокрема, уточнюється, що 25-річний Деніел Фріс'єлло (Daniel Frisiello) із Беверлі був засуджений до п'ятирічного випробувального терміну, з якого один рік – під домашнім арештом та моніторингом його місця знаходження. Крім того, він має відшкодувати збитки.

Читайте також: Невістку Трампа госпіталізували через лист з білим порошком

Як повідомлялося раніше, Фріс'єлло був затриманий на початку 2018 року. У жовтні минулого року він визнав себе винним за 13 пунктами, у тому числі у зв'язку із загрозою безпеці іншій особі, а також надання неправдивої інформації. Під час розслідування Фріс'єлло пішов на угоду зі слідчими.

Читайте також: Стало відомо, що було в конверті, який відправив невістку Трампа до лікарні

Загалом, чоловік відправив до десяти листів з білою речовиною. Серед адресатів опинився й син нинішнього президента, Дон Трамп – молодший. Він був терміново госпіталізований разом з дружиною після того, як відкрив конверт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-