Трамп знову поклав відповідальність за втручання росіян у вибори на Обаму

Трамп знову поклав відповідальність за втручання росіян у вибори на Обаму

Укрінформ
У четвер, 18 квітня, президент США Дональд Трамп вчергове звинуватив у втручанні росіян у президентські вибори 2016-го року свого попередника, Барака Обаму.

Про це він написав на своїй сторінці у Твіттері, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

“Все, що росіяни вчинили щодо виборів 2016-го року, відбулося за президентства Обами. Йому про це доповідали, але він нічого не зробив!” - наголосив американський президент.

Трамп вчергове зауважив, що дії росіян “на саме голосування не вплинули”.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 18 квітня, був оприлюднений повний звіт розслідування спецпрокурора США Роберта Мюллера щодо втручання Росії у президентські вибори у США 2016-го року та можливої співпраці з ними кампанії Дональда Трампа. Його обсяг - 448 сторінок. У них детально йдеться про всі засоби росіян - від окремих осіб та організацій до російського уряду - які були застосовані з метою маніпуляції громадською думкою та втручання у президентські вибори у США.

Читайте також: Мінʼюст США виклав повний звіт Мюллера щодо "Рашагейтс"

Згідно з висновками спецпрокурора, достатньої доказової бази щодо свідомої співпраці Трампа з росіянами задля втручання у вибори знайдено не було. Проте саме втручання Кремля назване “масштабним” та безпрецедентним. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-