Генпрокурор Трампа не проти свідчень Мюллера у Конгресі

Генпрокурор Трампа не проти свідчень Мюллера у Конгресі

Укрінформ
Генпрокурор США Вільям Барр, призначений за поданням президента Дональда Трампа на свою посаду на початку цього року, заявив, що не заперечує, аби спецпрокурор Роберт Мюллер свідчив перед Конгресом за підсумками роботи над "Рашагейтс".

Про це Барр заявив у четвер, під час спеціальної прес-конференції, присвяченій оприлюдненню повного звіту Роберта Мюллера щодо "російського" розслідування, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я особисто не заперечую, щоби Боб Мюллер свідчив (на слуханнях у Конгресі – ред.)", - відповів Барр на уточнювальні запитання журналістів.

Читайте також: У США опублікували доповідь Мюллера

Таким чином, генпрокурор США відповів на спільну заяву спікера Палати представників Ненсі Пелосі й лідера демократів у Сенаті Чарльза Шумера про те, щоби спецпрокурор Мюллер "якомога швидше" дав свідчення в Конгресі. Законодавці висловили занепокоєння після того, як The New York Times оприлюднила інформацію, що адвокати Трампа неодноразово обговорювали з Мін'юстом те, як оприлюднювати висновки розслідування Мюллера.

Читайте також: Втручання Росії у вибори США: звіт Мюллера не виправдовує Трампа

Як повідомляв Укрінформ, повний звіт розслідування Мюллера, відомий також під назвою "Рашагейтс", був оприлюднений у четвер. Представлені матеріали розслідування охоплюють 448 сторінок документів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-