Трамп заявив, що не боїться повного звіту Мюллера про “російську справу”

Трамп заявив, що не боїться повного звіту Мюллера про “російську справу”

Укрінформ
Нинішній президент США Дональд Трамп заявив, що жодним чином не стурбований очікуваним оприлюдненням доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера щодо "російської справи".

Трамп навпаки зазначив, що тепер стане зрозуміло, що це розслідування було "повною фальсифікацією", повідомляє у вівторок американське видання The Hill.

“Я чув, що це (повний звіт Мюллера – ред.) вийде в четвер. Це добре. І там не може бути нічого такого, бо злочину не було. Нічого не було", - наводить видання висловлювання Трампа в одному з останніх телеінтерв'ю під час його перебування в Міннеаполісі.

При цьому, Трамп знову наголосив, що злочини були "скоєні іншою стороною", а не його кампанією. Таким чином, глава Білого дому вперше прокоментував заяву американського Мін'юсту про те, що доповідь спеціального прокурора буде оприлюднена в четвер, 18 квітня.

Читайте також: “Російську” доповідь Мюллера оприлюднять у четвер - ЗМІ

Як повідомлялося, наприкінці березня Мін'юст США оголосив про завершення майже дворічного розслідування фактів втручання Росії у президентські вибори в Америці. За попередніми висновками, озвученими генеральним прокурором Вільямом Барром, який був призначений на посаду на початку цього року, розслідування не знайшло достатніх доказів про змову кампанії Дональда Трампа з росіянами, а також втручання з його боку у розслідування офісу спецпрокурора США. Трамп заявив, що не боїться оприлюднення повного звіту Мюллера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-