Демократи в Конгресі вимагають податкові декларації Трампа

Демократи в Конгресі вимагають податкові декларації Трампа

Укрінформ
Конгресмен від Демократичної партії Річард Ніл, який очолює Бюджетний комітет Палати представників США, надіслав повторний запит до податкової щодо отримання декларацій про сплату податків за останні шість років президентом Трампом.

Про це повідомило в суботу центральне американське видання The Hill.

"Голова Бюджетного комітету Палати представників США Річард Ніл у суботу надіслав до Податкової служби (IRS) США другий лист у спробі отримати податкові декларації президента Трампа, після того як IRS не надала цих документів у встановлений термін (на вимогу першого листа – ред.)", - зазначає видання.

Читайте також: Соратник Трампа хоче використати “російську” доповідь Мюллера для захисту в суді

У новому запиті конгресмен Ніл заявив, що очікує відповіді від податкової до 17-ї години 23 квітня.

"Будь ласка, врахуйте, якщо ви не виконаєте вимогу, це буде тлумачитися як відмова моєму запиту", - зауважив законодавець.

Як повідомлялося раніше, Річард Ніл надіслав IRS першого листа на початку цього місяця з проханням надати податкові декларації за шість останніх років. У ньому була встановлена дата – до 10 квітня. 

Читайте також: Трамп визнав, що хотів призначити свою дочку главою Світового банку — ЗМІ

Відповідь на офіційний запит голови Бюджетного комітету надав міністр фінансів адміністрації Трампа Стівен Мнучін, зауваживши, що міністерство не змогло завершити розгляд запиту до дати, встановленої конгресменом США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-