До президентських перегонів в Штатах приєднався 38-річний конгресмен-демократ

До президентських перегонів в Штатах приєднався 38-річний конгресмен-демократ

Укрінформ
Конгресмен від Демократичної партії Ерік Свалвелл офіційно оголосив про свою участь у президентських виборах 2020 року, ставши, таким чином, 18-м претендентом на вищу посаду в таборі демократів.

Про це повідомив у понеділок американський центральний телеканал новин CNN.

"Конгресмен від демократів Ерік Свалвелл зробив заяву в понеділок, що він балотується на посаду президента США", - йдеться в повідомленні.

При цьому зазначається, що законодавець розмірковував над цим рішенням впродовж місяців. Він здійснив кілька поїздок до штатів, де номінуються перші кандидати, такі як Айова та Нью-Гемпшир, розповівши журналістам, що бачить місце для ще одного кандидата у демократичному таборі, такого як він сам. Й хоча він раніше не заявляв про готовність взяти участь у виборах президента, однак натякав, що "близький до прийняття рішення".

Читайте також: Трамп вимагає відставки конгресмена, який каже про його змову з РФ

Він позиціонує себе як лідер, готовий взятися за великі справи й здійснити масштабні зміни.

Таким чином, Ерік Свалвелл, якому виповнилося 38 років, долучився до 17 інших демократів, які вже заявили про свою участь у президентських перегонах, які відбудуться у 2020 році.

При цьому, один із потенційних фаворитів виборчих перегонів, колишній віце-президент США Джо Байден ще офіційно не оголосив про свою участь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-