У Північній Македонії розбився болгарський літак, четверо загиблих

У Північній Македонії розбився болгарський літак, четверо загиблих

Фото, відео
Укрінформ
Легкомоторний літак Чесна П210Н, що летів з міста Охрид до столиці Болгарії Софії, розбився в горах Північної Македонії.

Інформацію про це підтвердив директор Головного управління цивільної авіації Болгарії Станімир Лешев, повідомляє novinite.bg.

«Перед тим, як літак зник із радарів, пілот повідомив про сильну турбулентність. Спочатку пілот хотів приземлитися в Скоп'є, але потім попросив дозволу продовжити політ до Софії. Літак розбився неподалік від столиці Північної Македонії», - зазначив Лешев.

Відео: MIA Video MKD

На борту літака перебувала сім'я з чотирьох осіб. За попередніми даними, в результаті аварії, всі, хто перебував на борту, загинули.

Як уточнює ВТА, фахівці в галузі цивільної авіації Північної Македонії і Болгарії розпочали розслідування інциденту. Деталі буде оприлюднено пізніше. Міністр внутрішніх справ Болгарії Младен Маринов підтримує постійний контакт зі своїми македонськими колегами.

«На місці падіння літака, де працюють македонські фахівці, було виявлено тіла чотирьох загиблих. Інформація про осіб загиблих буде оприлюднена лише після проведення судово-медичної експертизи. Ми підтримуємо постійний зв'язок з нашими македонськими колегами», - повідомив міністр.

Читайте також: Катастрофа Boeing 737 MAX: у діях пілотів порушень поки не знайшли

За його словами, на даний час проводиться огляд місця події, а також з'ясовуються причини катастрофи і технічний стан літака.

Фото: bgnesagency.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-