Байден відповів на звинувачення у домаганнях

Байден відповів на звинувачення у домаганнях

Укрінформ
У відповідь на звинувачення у непристойній поведінці щодо екс-кандидатки в офіс губернатора Невади, колишній віце-президент США Джо Байден зауважив, що кожна жінка має ділитися своїми переживаннями, а чоловіки – уважно вислуховувати їх.

Про це американський політик, який може стати одним із кандидатів у президенти США у 2020 році, висловився в заяві, оприлюдненій його офіційним представником.

"За багато років виборчих кампаній і публічного життя я мав незліченні рукостискання, обійми, висловлення прихильності, підтримки й заспокоєння. І жодного разу – ніколи – я не вважав, що я діяв невідповідно. Якщо хтось стверджує, що я чинив не так, я вислухаю це з повагою", - зауважив Байден.

Читайте також: Джо Байден готовий вступити в президентські перегони – ЗМІ

Коментуючи висловлювання демократки Люсі Флорес, яка звинуватила Байдена в небажаному поцілунку в волосся, він зазначив, що має інші згадування про момент, який описує його колега по партії.

"Однак ми зараз живемо в важливий час, коли жінки відчувають, що можуть і повинні ділитися своїми переживаннями, а чоловіки повинні звертати на це увагу. Я так і роблю", - написав політик.

Читайте також: Президент ПАРЄ розповіла, як подолати насильство проти жінок

Як заявила напередодні Люсі Флорес, віце-президент Джо Байден час кампанії на підтримку її кандидатури на пост заступника губернатора в штаті Невада, підійшов до неї з-за спини, поклав руки на плечі, вдихнув її волосся і поцілував її голову позаду.

"Віце-президент Сполучених Штатів Америки просто доторкнувся до мене в інтимний спосіб, як до близького друга, члена родини або романтичного партнера — і я відчула себе безсилою щось робити", - заявила Флорес.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-