Трамп вимагає відставки конгресмена, який каже про його змову з РФ

Трамп вимагає відставки конгресмена, який каже про його змову з РФ

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп заявив, що конгресмен-демократ Адам Шифф, який очолює Комітет з питань розвідки Палати представників США, має піти у відставку, бо поширював інформацію про "безперечне існування" доказів змови Трампа з росіянами.

Про це глава Білого дому зазначив у четвер на власній твітер-сторінці.

"Конгресмен Адам Шифф, який два роки свідомо і незаконно брехав та поширював витоки інформації, повинен бути примушений до відставки з Конгресу!"- заявив нинішній глава Білого дому.

Трамп оприлюднив свій допис на тлі публікації у The Washington Post, де Шифф, який веде паралельне розслідування по Росії і Дональду Трампа в Палаті представників, зазначив, що докази про його змову росіянами безсумнівно існують. Конгресмен, який очолює Комітет з питань розвідки, заявив, що попри відсутність висновків про це у спецпрокурора Мюллера, розслідування його комітету може встановити такі факти.

Читайте також: Доповідь Мюллера оприлюднять упродовж декількох тижнів - Мін'юст США

При цьому Шифф зауважив, що команда Мюллера була юридично обмежена в плані дослідження багатьох аспектів діяльності Трампа. Зокрема, офіс спецпрокурора не вивчав, чи перебував кандидат у президенти Дональд Трамп під впливом іноземних держав.

Як відомо, з офіційного листа генпрокурора США Вільяма Барра Конгресу, оприлюдненого в неділю, стало відомо, що розслідування Мюллера не знайшло доказів змови кампанії Трампа з росіянами та обструкції правосуддю з його боку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-