Перевізники ЄС обговорили можливі сценарії та наслідки Brexit

Перевізники ЄС обговорили можливі сценарії та наслідки Brexit

Фото, відео
Укрінформ
У нідерландському місті Гаага відбулося засідання Робочої групи з автомобільного транспорту Міжнародного транспортного форуму, на якому обговорили можливі сценарії у зв'язку з Brexit.

Про це Дункан Прайс, голова дивізіону ліцензування вантажних перевізників і експлуатації доріг міністерства транспорту Великої Британії розповів журналісту Укрінформу після засідання робочої групи.

“Ще досі британський уряд шукає можливості досягти згоди з ЄС щодо Brexit. Якщо цієї угоди вдасться досягнути, у нас буде перехідний період - як мінімум 2019 і 2020 роки. Поточні домовленості залишаться переважно незмінними протягом цього періоду. Також можливо, що домовленості з ЄС не буде досягнуто, в цьому випадку в нас є план для непередбачених обставин і змін. Передбачаються зміни в митних процедурах, однак права іноземців щодо в’їзду на територію Британії залишаться незмінними”, - сказав Дункан Прайс.

Читайте також: Британський парламент не буде голосувати за ту ж саму Brexit-угоду

За його словами, учасники форуму були доволі оптимістично налаштовані щодо Brexit. Прайс також висловив сподівання, що плідна співпраця буде продовжена.

“Даний форум у цілому налаштований оптимістично щодо Brexit: учасники допомогли забезпечити доступ нашим автоперевізникам. Це велике досягнення, і ми підтримуємо роботу форуму. Ми високо цінуємо роботу інституції та сподіваємося на подальший прогрес”, - наголосив Прайс.

Фото та відео Ірини Драбок

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-