Папа Франциск закликає об’єднатися у молитві за мир

Папа Франциск закликає об’єднатися у молитві за мир

Укрінформ
Папа Римський Франциск закликав єднатися в молитві, щоби протидіяти ненависті й насильству.

Про це повідомляє Релігійно-інформаційна служба України.

«Дорогі брати й сестри, цими днями до болю, завданого війнами та конфліктами, які не перестають гнітити все людство, додався біль, викликаний жертвами жахливого теракту проти двох мечетей у Крайстчерчі в Новій Зеландії. Молюся за загиблих і поранених та за їхніх родичів. Запевняю свою близькість із нашими братами-мусульманами та з всією цією громадою та знову звертаюся із заохоченням єднатися в молитві та жестах миру, щоби протидіяти ненависті й насильству. А тепер в тиші помолімся за наших братів-мусульман, які були вбиті», - сказав Папа Франциск .

Читайте також: Папа Римський відкриє секретні архіви Ватикану часів ІІ світової війни

Як повідомлялося, 15 березня у Новій Зеландії внаслідок теракту у двох мечетях загинули 50 осіб, ще 50 зазнали поранень. Незадовго до здійснення нападу 28-річний Брентон Таррант оприлюднив у соцмережах 74-сторінковий маніфест антиіммігрантського спрямування. Таррант вів пряму трансляцію розстрілу парафіян у мечеті Ан-Нур. Поліція заявила про затримання чотирьох осіб - трьох чоловіків і жінки.

17 березня Тарранта, головного підозрюваного у масовій стрілянині у двох мечетях у Новій Зеландії, заарештували до 5 квітня.

Фото: risu.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-