Джо Байден готовий вступити в президентські перегони – ЗМІ

Джо Байден готовий вступити в президентські перегони – ЗМІ

Укрінформ
Колишній віце-президент США Джо Байден готовий взяти участь в президентських перегонах 2020 року після тривалого періоду роздумів щодо доцільності такого кроку.

Про це повідомило у вівторок із посиланням на високопоставленого члена Конгресу США американське видання The Hill.

"Колишній віце-президент Джо Байден балотуватиметься на пост президента у 2020 році", - повідомив виданню високопоставлений законодавець від Демократичної партії.

При цьому представник Конгресу зауважив, що під час телефонної розмови з Байденом той сказав йому про свою участь у виборах: "Я спробую". Водночас, екс-віце-президент запросив законодавця обговорити з ним певні аспекти можливої кампанії.

Як пише газета, це надійний знак того, що американці побачать екс-віце-президента у виборчих перегонах 2020 року. Втім сам Байден поки зберігає мовчання про те, коли й де він офіційно оголосить про своє рішення.

Читайте також: Байден — про агресію РФ: Хуліган захоплює території сусіда і порушує договори

Участь Джо Байдена була би значною мірою очікуваною серед демократів. Впродовж останніх тижнів 76-річний політик здійснив необхідні кроки для того, щоби створити основу для майбутніх перегонів та підтримки з боку демократичних донорів, законодавців та інших членів його політичного кола.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-