Катастрофа в Ефіопії: Австралія тимчасово припиняє польоти Boeing 737 МАХ

Катастрофа в Ефіопії: Австралія тимчасово припиняє польоти Boeing 737 МАХ

Укрінформ
Управління цивільної авіації Австралії прийняло рішення щодо тимчасового призупинення польотів літаків Boeing 737 Max 8 після авіакатастрофи літака цієї моделі в Ефіопії.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на заяву гендиректора відомства Шейн Кармоді.

“Це є тимчасовим припиненням, адже ми ще чекаємо на детальнішу інформацію для перегляду безпекових ризиків, які можуть виникнути під час подальших польотів Boeing 737 MAX з та до Австралії“, - йдеться у заяві.

Зазначається, що нині жодні австралійські авіалінії не використовують модель літака Boeing 737 Max 8. Рішення стосуватиметься авіаліній з Сінгапуру й Фіджі, які здійснюють рейси до Австралії.

Раніше Китай, Сінгапур, Індонезія, мексиканський перевізник Aeromexico та ще кілька компаній ухвалили рішення призупинити використання літаків Boeing 737 Max 8 після катастрофи літака цієї моделі в Ефіопії.

Читайте також: Сінгапур тимчасово заборонив Boeing 737 МАХ після катастрофи в Ефіопії

Як повідомлялося, пасажирський літак авіакомпанії Ethiopian Airlines, що прямував з Ефіопії у столицю Кенії — Найробі, розбився в неділю, 10 березня. На борту перебувало 149 пасажирів і 8 членів екіпажу, ніхто з людей не вижив.

 Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-