У паризькому пабі наливають гірке пиво “Brexit”

У паризькому пабі наливають гірке пиво “Brexit”

Укрінформ
У одному з пабів у Парижі відвідувачам розливають сорт гіркого пива під назвою "Brexit", яке, мовляв, передає «гіркоту виходу Великої Британії з ЄС».

Про це повідомляє Reuters.

«Ломіг Фронті, французький бармен паризького «The Cricketer pub», говорить, що пиво "Brexit", зварене проєвропейський налаштованим власником броварні в Саффолку, має на меті висловити гіркоту з приводу виходу Великої Британії з ЄС, що передається в присмаку цього напою», - йдеться в повідомленні.

Бармен зазначив, що замовити це пиво в пабі є своєрідним «маленьким кроком проти Brexit».

Слід також зазначити, що кілька місяців тому у Великій Британії почали продавати в Інтернеті спеціальні продуктові набори на випадок «жорсткого» Brexit, які, зокрема, включають значну кількість алкогольних напоїв «для зняття стресу».

Читайте також: Британський уряд відкинув план Брюсселя щодо кордону з Ірландією — ЗМІ

Як повідомлялося, британський парламент уже вдруге буде голосувати за угоду про Brexit - у вівторок. Проте прем’єр країни та депутати парламенту, а також члени кабінету міністрів мають дещо різні погляди на цей договір. А тому в разі, якщо депутати знову відхилять угоду, як це вже сталося в лютому, то Велика Британія муситиме або покинути ЄС без жодної угоди, або відкласти дату Brexit, яка є запланованою на 29 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-