Екс-губернатор Колорадо зібрався йти у президенти США

Екс-губернатор Колорадо зібрався йти у президенти США

Укрінформ
Колишній губернатор американського штату Колорадо, демократ Джон Гікенлупер заявив, що висуває свою кандидатуру на президентських виборах, які пройдуть у США у 2020 році.

Про це йдеться у відповідному відеозверненні, опублікованому у Twitter.

"Я Джон Гікенлупер. Я йду в президенти, тому що ми (США - ред.) зіштовхнулися з кризою, що загрожує всьому, що ми відстоюємо... Я балотуюся на пост президента, тому що нам потрібні мрійники у Вашингтоні, але ми також повинні досягти своєї мети. Я знову і знову доводив, що можу об'єднувати людей для досягнення прогресивних змін, які Вашингтон не зміг здійснити", - наголосив він.

Читайте також: Сенатор Сандерс заявив, що балотуватиметься у президенти США

Гікенлупер розпочав політичну кар’єру у 2003 році. До 2011 року він був мером міста Денвер, а потім став губернатором штату Колорадо, на посаді якого пробув два терміни.

Раніше свою кандидатуру на посаду президента США на виборах у 2020 році висунув сенатор-демократ від штату Вермонт Берні Сандерс. Також про початок виборчої кампанії оголосили сенатори від Демократичної партії Елізабет Воррен, Камала Харріс та Корі Брукер, а також очікується участь у перегонах сенатора Амі Клобучара.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-