Екс-адвокат Трампа назвав його расистом, шахраєм і брехуном

Екс-адвокат Трампа назвав його расистом, шахраєм і брехуном

Укрінформ
Колишній адвокат Дональда Трампа Майкл Коен перед слуханнями у Конгресі назвав главу Білого дому шахраєм, а також заявив, що Трамп насправді знав про публікацію у WikiLeaks компромату на демократів.

Про це повідомляє The Hill.

"Мені соромно, тому що я знаю, хто такий містер Трамп. Він расист. Він шахрай. Він брехун", - заявив Коен у підготовленій доповіді.

За словами колишнього адвоката глави Білого дому, під час президентської кампанії Трамп знав про контакти свого вже колишнього помічника Роджера Стоуна із засновником WikiLeaks Джуліаном Асанжем про оприлюднення вкрадених листів зі штабу демократів. Саме ця справа розглядається зараз у суді Вашингтона.

"Багато людей запитували мене, чи знав містер Трамп про майбутню публікацію "хакнутих" електронних листів Національного комітету Демократичної партії. Відповідь – так", - підкреслив Коен.

Він зауважив, що особисто чув, як Трамп обговорював це зі Стоуном за допомогою гучного зв'язку.

Тим часом, республіканці у Конгресі висловили сумнів щодо заяв колишнього адвоката Трампа. У Білому домі назвали Коена брехуном.

Читайте також: Екс-адвокат Трампа розповість у Конгресі нові подробиці "російської справи"

Сам же Коен заявив: "Я розумію, що дехто з вас може сумніватися й нападати на мене через мою репутацію (раніше він визнав, що брехав Конгресу – ред.). Саме з цієї причини я додаю до відкритої заяви документи, які є незаперечними і демонструють, що інформація, яку ви почуєте, є точною і правдивою".

Як повідомляв Укрінформ, багаторічний особистий адвокат Дональда Трампа впродовж трьох днів дає свідчення на закритих слуханнях у Конгресі США.

Роджер Стоун у січні був заарештований за справою, яку веде офіс спецпрокурора США Роберта Мюллера. Слідство пов'язує його діяльність із публікацією на сайті WikiLeaks викрадених листів Гілларі Клінтон під час виборчої кампанії, що посприяло перемозі Дональда Трампа на виборах президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-