Екс-адвокат Трампа розповість у Конгресі нові подробиці

Екс-адвокат Трампа розповість у Конгресі нові подробиці "російської справи"

Укрінформ
Колишній адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен планує у середу, 27 лютого, розповісти Конгресу США, що американський лідер кілька разів питав його про проект хмарочоса Trump Tower в Москві, ще до свого президентства.

Про це повідомляє агентство Reuters.

"Ствердження Коена про те, що Трамп збирав відомості про проект ще в червні 2016 року - якщо це правда - покаже, що Трамп залишався особисто зацікавленим у бізнесі в Росії", - йдеться у повідомленні.

Крім того, Коен надасть нову інформацію про фінансові звіти Трампа, які "ніколи раніше не були представлені". Зокрема Коен планує надати американським законодавцям "детальні відомості" про грошові виплати порно-актрисі Стефані Кліффорд, яка стверджувала, що мала інтимні стосунки з Трампом.

Читайте також: У Конгресі можуть провести "російські" слухання за участю Іванки Трамп

Як повідомлялося, у січні видання BuzFeed News оприлюднило інформацію з посиланням на джерела, що Трамп наказав Коену збрехати в Конгресі, зокрема, щодо будівництва в Москві Trump Tower. У відповідь глава Білого дому звинуватив самого Коена в тому, що він бреше, щоб скоротити власний термін ув'язнення за справою, яка була розглянута минулого року судом у США.

Екс-адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен також виступить 26 лютого перед комітетом з розвідки Конгресу. Засідання комітету відбудеться в закритому режимі.

На даний момент показань Коена очікують одразу три комітети Конгресу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-