Генпрокурор США планує оголосити про завершення розслідування Мюллера – CNN

Генпрокурор США планує оголосити про завершення розслідування Мюллера – CNN

Укрінформ
Новий генеральний прокурор США Вільям Барр планує вже наступного тижня оголосити про завершення розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера щодо втручання Росії у президентські вибори в США.

Про це повідомив у вівторок центральний американський телеканал CNN із посиланням на джерела, обізнані з планами керівництва Мінюсту.

"Генеральний прокурор Білл Барр готується оголосити наступного тижня про завершення розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера", - зазначається у повідомленні.

При цьому планується, що Міністерство юстиції, за прроцедурою, відправить до Конгресу доповідь за результатами роботи офісу спеціального прокурора.

Подібні підготовчі дії є чіткою ознакою того, що Мюллер майже завершив своє розслідування, яке тривало неповні два роки. Втім, зазначає телеканал, точний термін оголошення про це може бути змінений.

Читайте також: У США йде з посади куратор справи про втручання Росії у вибори – CNN

Водночас залишається неясним, наскільки докладним буде доповідь для Конгресу, яку ухвалить генпрокурор. Також незрозуміло, як довго готуватимуться документи Мінюсту для законодавців.

У цьому зв'язку також уточнюється, що у Мінюсті враховують плани президента Трампа взяти участь у саміті з лідером КНДР Кім Чен Ином 27-28 лютого з тим, аби "не втручатися у дипломатичні зусилля Білого дому".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-