Трампа обурили слухання в Конгресі щодо втручання Росії у вибори

Трампа обурили слухання в Конгресі щодо втручання Росії у вибори

Укрінформ
Глава Білого дому Дональд Трамп розкритикував демократичну більшість в Палаті представників, яка організувала в п'ятницю кількагодинний допит в.о. генпрокурора Метью Уітакера, зокрема, щодо "російського" розслідування Мюллера.

Свій гнів Трамп висловив в одному з дописів у суботу в мережі Твіттер, повідомляє Укрінформ.

"Демократи в Конгресі вчора були жахливими та повністю розкрили свої карти для всіх. Коли республіканці мали більшість (у Палаті представників – ред.), вони ніколи не діяли з такою ненавистю і зневагою! Так демократи намагаються отримати перемогу на (президентських – ред.) виборах у 2020 році, бо вони знають, що не зможуть законно виграти!"- написав глава Білого дому.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю призначений Дональдом Трампом в.о. генпрокурора Метью Уітакер був заслуханий Юридичним комітетом Палати представників Конгресу США. Законодавці допитували його на відкритих слуханнях впродовж п'яти годин.

Читайте також: В.о. генпрокурора США обіцяє не заважати "російському" розслідуванню Мюллера

Причому багато запитань стосувалися його позиції щодо розслідування у справі втручання Росії в президентські вибори в США, яке веде спецпрокурор Роберт Мюллер. Раніше Уітакер висловлювався з критикою щодо розслідування Мюллера, втім на слуханнях він пообіцяв не заважати команді спецпрокурора США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-