Трамп обурений намірами демократів розслідувати його фінансове життя

Трамп обурений намірами демократів розслідувати його фінансове життя

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп різко розкритикував наміри голови Розвідувального комітету Палати представників, конгресмена-демократа Адама Шиффа, розслідувати його фінансові справи до початку каденції в Білому домі.

Про це Трамп написав у серії Twitter-повідомлень на своїй офіційній сторінці.

"Після того, як не було знайдено жодних доказів змови з Росією, зараз конгресмен Адам Шифф заявляє, що розглядатиме кожен аспект мого життя – як фінансовий, так і особистий – навіть якщо немає підстав робити цього. Такого ніколи не траплялося раніше! Безперервний харассмент президента", - написав Трамп.

Президент заявив, що відчуває, як інші комітети, очолювані демократами в Палаті представників, хочуть долучитися до подібного переслідування.

Читайте також: 11-річний однофамілець Трампа заснув на його виступі в конгресі

"Демократи та їхні комітети не знаходять собі місця. Республіканці ніколи не робили такого по відношенню до президента Обами. Я чув, що інші керівники комітетів (у Палаті представників – ред.) чинитимуть так само. Вони навіть крадуть людей, що працюють у Білому домі! Це є продовженням полювання на відьом!"- наголосив нинішній глава Білого дому в іншому повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Демократична партія повернула собі більшість у Палаті представників після останніх проміжних виборів до Конгресу. Це означає, що на керівні посади в комітетах обрані представники демократичної більшості.

При цьому демократи неодноразово заявляли, що мають наміть поновити "російське" розслідування в нижній палаті Конгресу, яке було наспіх завершене минулого року республіканською більшістю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-