Манафорту в березні оголосять вирок у

Манафорту в березні оголосять вирок у "російській справі"

Укрінформ
Суддя у Вашингтоні Емі Берман Джексон 13 березня оголосить вирок екс-керівнику кампанії президента США Дональда Трампа - Полу Манафорту у справі про російське втручання в американські президентські вибори у 2016 році.

Про це повідомляє CNN.

“Суддя з Вашингтона, яка схвалила визнання винуватості керівника президентської кампанії Дональда Трампа у 2016 році - Пола Манафорта, оголосить йому вирок 13 березня”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє CNN, під час судового засідання у березні Манафорту буде оголошено вирок щодо звинувачень у змові з росіянами під час президентських виборів США у 2016 році та впливі на свідків під час досудового слідства. Манафорт уже визнав свою провину в обох звинуваченнях.

Однак нині суддя Джексон ще вирішує, чи брехав Манафорт під час співпраці з Офісом спецпрокурора Роберта Мюллера після підписання угоди про визнання своєї провини у вищезазначених злочинах.

Якщо суддя вирішить, що Манафорт порушив угоду, йому світить додатково ще кілька років позбавлення волі.

Читайте також: Вирок Манафорту відклали через його брехню слідству

Як повідомляв Укрінформ, проти колишнього керівника президентської кампанії Трампа - Пола Манафорта наразі ведеться дві судових справи. По одній, яка стосується податкового шахрайства, він визнаний винним як мінімум по восьми пунктах. По другій, що розслідує можливу змову кампанії Трампа з росіянами, Манафорт уклав угоду зі слідством. Однак в офісі спецпрокурора його звинуватили в брехні федеральним агентам та порушенні угоди.

Паралельно зі слідством Мюллера в Конгресі також проводяться розслідування на рівні комітетів щодо втручання РФ у президентські вибори в США у 2016 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-