Антикорупційне бюро Польщі затримало екс-речника Міноборони та екс-депутата Сейму

Антикорупційне бюро Польщі затримало екс-речника Міноборони та екс-депутата Сейму

Укрінформ
Центральне антикорупційне бюро Польщі затримало шістьох осіб, серед яких екс-керівник політичного кабінету міністра оборони, екс-депутат польського Сейму та інші колишні чиновники, у справі про нецільове розпоряджання державним майном.

Про це повідомляє Польське радіо.

"Серед затриманих є екс-голова політичного кабінету Міністерства національної оборони Бартломєй М., екс-член правління PGZ S.A. Радослав О., екс-парламентарій Мріуш Антоні К., а також троє екс-працівників Міністерства оборони і компанії PGZ", - йдеться у повідомленні.

За інформацією Центрального слідчого бюро, затримані довели державний концерн польських оборонних підприємств "Польська збройна група" (пол. - Polska Grupa Zbrojeniowa, PGZ) до "збиткового розпорядження майном та до безпосередньої небезпеки заподіяння великої матеріальної шкоди".

Читайте також: У Сеймі Польщі вважають, що проблема безпеки Європи - на кордонах України

Усіх затриманих привезуть до Окружної прокуратури у Тарнобжеґу, де їх допитають та висунуть їм обвинувачення. У зв’язку із затриманнями, співробітники Центрального слідчого бюро проводять обшуки у понад 30 місцях.Слідство Центрального слідчого бюро стосується недбальства, посилання на впливи та фальшування документів під час підписання контрактів компанією PGZ S.A.

Слідство Центрального слідчого бюро стосується недбальства, посилання на впливи та фальшування документів під час підписання контрактів компанією PGZ S.A.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-