Клінтон не виключає, що знов піде у президенти - “з огляду на останні новини” — CNN

Клінтон не виключає, що знов піде у президенти - “з огляду на останні новини” — CNN

Укрінформ
Американський політик Гілларі Клінтон, яка була опонентом Дональда Трампа під час виборів президента США в 2016 році, не виключає можливість взяти участь у наступних виборах президента в 2020 році.

Про це заявив журналіст телеканалу CNN Джефф Зелені з посиланням на три джерела.

"Три людини сказали мені на цьому тижні, що вона (Клінтон - ред.) заявляла про те, що враховуючи останні новини в США, зокрема затримання Роджера Стоуна, підштовхнули її до роздумів про те, що не варто остаточно відмовлятися від ідеї стати президентом", - сказав журналіст.

За словами Зелені, три різних джерела повідомили йому, що Клінтон "не готова розпрощатися з ідеєю стати президентом" у 2020 році. Та й загалом, більшість кандидатів у президенти ніколи не відмовляються від такої ідеї, підкреслив він.

Читайте також: У Трампа відхрестилися від зв'язків з арештованим Стоуном

Водночас журналіст CNN зазначив, що отримана інформація про Клінтон не означає, що вона "в очікуванні президентської кампанії або вже будує плани".

Як повідомляв Укрінформ, радники колишньої кандидатки в президенти США Гілларі Клінтон переконані, що вона знову змагатиметься за найвищу посаду на виборах 2020 року.

За словами цих радників, Клінтон має 75% підтримки серед однопартійців (в Демократичній партії) та незавершена місія щодо помсти за поразку в минулій кампанії.

Як повідомляв Укрінформ, в американському штаті Флорида ФБР затримало колишнього радника президента США Дональда Трампа Роджера Стоуна у справі про російське втручання у президентські вибори США у 2016 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-