У Мюллера назвали

У Мюллера назвали "неточною" публікацію, що Трамп змусив адвоката брехати у Конгресі

Укрінформ
Офіс спецпрокурора США назвав неточними дані, які поширило видання BuzzFeed щодо спроб президента Дональда Трампа змусити свого адвоката Майкла Коена збрехати на слуханнях в Конгресі про угоди Трампа з росіянами у сфері нерухомості.

З відповідною заявою виступив представник команди спецпрокурора Мюллера Пітер Карр, повідомило інформагентство AP.

"Опис виданням BuzzFeed конкретних заяв, адресованих Офісу спеціального прокурора, а також характеристики документів і свідчень, наданих цьому Офісу – відносно свідчень у Конгресі Майкла Коена, – є неточними", - заявив Карр.

При цьому підкреслюється, що оприлюднення подібних заяв з боку команди Мюллера є рідкісним явищем.

Водночас офіційний представник видання BuzzFeed Метт Міттенталь наголосив на точності поширеної інформації та закликав читачів слідкувати за розвитком ситуації, щоб визначити, що саме заперечує Мюллер.

Читайте також: Кандидат Трампа в генпрокурори впевнений у втручанні Росії у вибори

Як повідомлялося раніше, цього тижня видання Buzzfeed News оприлюднило інформацію з посиланням на джерела, наближені до "російського" розслідування, що Трамп наказав Коену збрехати в Конгресі, зокрема щодо будівництва в Москві Trump Tower. Публікація одразу викликала резонанс у Конгресі. У політичних колах Вашингтона заявили, що в разі, якщо це правда, то президенту загрожує процедура імпічменту через порушення законів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-