Лавина накрила на австрійському курорті два готелі з відпочивальниками

Лавина накрила на австрійському курорті два готелі з відпочивальниками

Фото, відео
Укрінформ
В австрійській Штирії в ніч на вівторок лавина зійшла на гірськолижний курорт Рамзау-ам-Дахштайн, накривши два готелі, з яких було евакуйовано близько 60 людей.

Про це повідомляє штирійське відділення суспільного телерадіомовника Австрії ORF.

"У житловому районі Рамзау-ам-Дахштайн в ніч на вівторок зійшла лавина, зачепивши при цьому два готелі. Всупереч першим повідомленням, з обох будинків люди не були завчасно евакуйовані, і 60 людей відбулися переляком", - йдеться у повідомленні.

Фото: BFV Liezen/KHD52 S5

У перших повідомленнях ЗМІ повідомлялося, що мешканців цих готелів було евакуйовано напередодні ввечері з огляду на зроблену оцінку високої загрози сходження лавини. Пізніше в поліції заявили, що люди все ж залишалися в будівлях. Втім, постраждалих немає. Усіх людей наразі евакуйовано до іншого житла.

Фото: APA/LFV/FRANZ FINK

Читайте також: В Австрії чотирьох чоловіків засипало 6 метрів снігу, один помер

Сходження снігу відбулося близько 1-ї ночі. Сила лавина була такою, що в готелях вибило шибки і сніг потрапив всередину кімнат, також засипало припарковані поруч автомобілі.

Наразі на місці працюють рятувальники. При цьому, саме містечко Рамзау-ам-Дахштайн залишається закритим для проїзду через сходження лавини у понеділок ввечері на розташовану поруч дорогу до курорту.

Перше фото: BFV Liezen/KHD52 S5

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-