Адвокати відмовили Мюллеру у зустрічі з Трампом – CNN

Адвокати відмовили Мюллеру у зустрічі з Трампом – CNN

Укрінформ
Адвокати президента США Дональда Трампа відхилили прохання спецпрокурора Роберта Мюллера щодо особистої зустрічі з Трампом для уточнення відповідей на питання слідчих щодо російського втручання у вибори президента США в 2016 році.

Про це повідомляє CNN із посиланням на джерела.

"Адвокати Дональда Трампа відхилили прохання спецпрокурора Роберта Мюллера щодо особистої зустрічі з Трампом для уточнення відповідей (які він надав слідчим у письмовій формі – ред.)", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє CNN, йдеться про обмежену кількість питань, які стосуються періоду перед обранням Трампа президентом Сполучених Штатів.

Читайте також: Кандидат Трампа на посаду генпрокурора обіцяє не заважати Мюллеру

На думку захисників президента, у прокурорів немає підстав намагатися організувати зустріч з Трампом після того, як останній раніше відповів їм на їхні питання у письмовій формі.

Як повідомлялося, 16 листопада глава Білого дому Дональд Трамп заявив, що вже підготував письмові відповіді на запитання спеціального прокурора Роберта Мюллера, який розслідує справу про втручання Росії у вибори в США, а також можливу змову штабу Трампа з РФ.

Паралельно зі слідством спецпрокурора США також у Конгресі проводяться розслідування на рівні комітетів щодо втручання РФ у президентські вибори в США у 2016 році.

Фото: EPA

Перше фото: АР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-