Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Російські «бої в бруді»: новий виток війни між ГРУ та ФСБ

Російські «бої в бруді»: новий виток війни між ГРУ та ФСБ

Блоги
Укрінформ
Махачі між ГРУ ГШ РФ та ФСБ РФ майже настількі ж огидні, але цікаві для дослідників, як бої в бруді.

Пам'ятаєте? Прокол ГРУ зі справою Скрипалів тут же вилився у масштабний злив даних на Чепігу та Мішкіна через активні заходи в онлайн медіа.

Аж ось, у справі з вибухом будинку в Магнітогорську та подальшому розстрілі маршрутки з трьома невідомими всередині - підставилося ФСБ.

12 січня челябінська версія видання "Комсомольская правда", яке традиційно долучається до активних спецоперацій ГРУ, опублікувала нові дані щодо встановлення власників квартир, в яких, ймовірно, міг статися вибух, що зруйнував будинок у Магнітогорську.

Цікаво, що у статті йдеться про те, що інсайдери дали інформацію про встановлення власниці квартири, яка дала підписку про нерозголошення інформації. Однак про квартиронаймача не йдеться. (Хоча не виключено, що цю інформацію могли оперативно видалити).

Потім, окремі телеграм-канали, які мають досить серйозний вплив на порядок денний російських медіа, публікують, спочатку, що це міг бути "вихідець із Середньої Азії".

А потім, телеграм-канал "НЕЗЫГАРЬ Brief" (який з'явився нещодавно) вже публікує, що квартировинаймачем був "мешканець з Таджикістану". (Нагадаємо, медіа-проект НЕЗЫГАРЬ пов'язують із Громовим).

Очевидно, що таким чином формується новий виток підтвердження версії, що вперше просувалася ресурсом znak.com, про терористичний акт. А також кристалізація в інфопросторі підозри про те, що до цього причетно ФСБ.

Враховуючи 1999 рік та вибухи на Каширському шосе і попереджений вибух у Рязані, це чистий провал ФСБ.

(Не вистачає попкорну).

P.S. Зміст попередніх серій читайте на ресурсі Інформаційний спротив ("Война ГРУ против ФСБ-СВР продолжается").

Підписуйтесь на мій телеграм канал.

Дмитро Золотухін
Telegram

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-