Трамп за рік отримав прибуток $35 мільйонів від продажу нерухомості – Forbes

Трамп за рік отримав прибуток $35 мільйонів від продажу нерухомості – Forbes

Укрінформ
Нинішній президент США Дональд Трамп впродовж останнього року, коли він офіційно перебував на посаді глави Білого дому, отримав близько $35 млн на ринку нерухомості.

Про це повідомив у п'ятницю американський жрунал Forbes із посиланням на записи федерального реєстру щодо торгівлі на ринку нерухомості.

"Дональд Трамп продав нерухомості на суму близько $35 млн під час перебування на посаді в Білому домі минулого року", - зазначається в публікації.

При цьому підкреслюється, що хоча президент і передав управління своїми активами двом синам Еріку і Дону-молодшому після набуття повноважень президента, він усе ж продовжував володіти своїм бізнесом.

Більше половини із загальної суми $35 млн були виручені з однієї угоди, в якій Трамп і бізнес-партнери розпродали житловий комплекс у Брукліні. Компанія президента мала 4% акцій у цій власності. За підрахунками Forbes, компанія заробила близько $20 млн до сплати податків.

Читайте також: Трамп остаточно відмовився їхати в Давос

Крім того, у Лас-Вегасі президент продав 36 квартир за $11 млн у своїй 64-поверховій башті, якою він володіє в партнерстві 50-на-50 з казино-магнатом Філом Руффіном, пише видання. Від цих угод Трамп отримав приблизно $5,5 млн.

Решту надходжень Трамп отримав від реалізації нерухомості в Каліфорнії, Південній Кароліні, а також приміщень у Trump Tower в Чикаго.

При цьому, як зазначає видання, більшість покупців побажали залишитися невідомими, оформивши угоди через товариства з обмеженою відповідальністю.

Загалом, за оцінками Forbes, Дональд Трамп володіє нерухомістю на загальну суму близько $437 млн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-