Байден упродовж місяця вирішить, чи йтиме він у президенти - CNN

Байден упродовж місяця вирішить, чи йтиме він у президенти - CNN

Укрінформ
Колишній віце-президент США Джо Байден ще не прийняв рішення про те, чи братиме участь у президентських виборах в 2020 році, та має намір визначитися з цим впродовж ближчого місяця.

Про це повідомив у понеділок американський телеканал новин CNN із посиланням на джерело, близьке до екс-віце-президента.

"Джо Байден має намір вирішити впродовж наступного місяця, чи приєднається він президентської гонки в стані демократів", - йдеться в повідомленні.

Причому зазначається, що впродовж останніх тижнів Байден висловлювався в одній із приватних розмов, що він схиляється до участі у виборах. Однак навіть якщо він уже прийняв рішення за період свят у США, він поки що не повідомив про це своїх близьких соратників.

Читайте також: Опитування Reuters назвало кандидата від демократів на виборах президента США

Один із політиків, який постійно спілкується з екс-віце-президентом, у розмові із CNN зауважив, що Байден усвідомлює той факт, що рішення про участь потрібно прийняти відносно на ранніх стадіях процесу.

"Він (Байден – ред.) знає, що не може чекати", - зауважило джерело.

Водночас, як зазначає телеканал, якщо колишній віце-президент США прийме рішення про участь у перегонах, то очевидно оголосить про це або наприкінці зими, або ранньою весною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-