Трамп хоче

Трамп хоче "закласти камінь" на будівництві стіни між США та Мексикою

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп заявив, що упродовж наступного місяця планує відвідати південний кордон США для того, щоб "закласти камінь" на будівництві прикордонної стіни.

Про це він сказав журналістам у середу, перебуваючи з неоголошеним візитом у Іраку, повідомило американське центральне видання Politico.

"Трамп повідомив журналістам, що хоче відвідати південний кордон перед тим, як виступить зі зверненням до Конгресу про стан справ у державі. Трамп зазначив, що "поїхав би до стіни” на початку року для “закладки каменю”, - зауважується в повідомленні.

Читайте також: Трамп не йде на поступки, щоб припинити урядовий "шатдаун"

При цьому уточнюється, що промова президента США перед Конгресом зі зверненням про стан справ у державі зазвичай відбувається в січні.

Як повідомляв Укрінформ, питання будівництва стіни на кордоні з Мексикою, на чому твердо наполягає президент Трамп, спричинило урядовий "шатдаун" у Сполучених Штатах, який триває вже майже п'ять днів. Глава Білого дому вимагає, щоб Конгрес виділив на його ініціативу $5 млрд у бюджеті наступного року та заявляє, що це захистить США від напливу терористів, торгівлі людьми, наркотиків та інших негативних явищ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-