Російській шпигунці Бутіній продовжили термін утримання в ізоляторі

Російській шпигунці Бутіній продовжили термін утримання в ізоляторі

Укрінформ
Адміністрація в'язниці в США, де міститься росіянка Марія Бутіна, продовжила їй термін утримання в ізоляторі до 26 грудня

Про це повідомив батько обвинуваченої Валерій Бутін в інтерв'ю "Известиям".

"Нам нещодавно вдалося поговорити з Машею по телефону. Досі її тримають в ізоляторі, хоча повинні були перевести звідти ще 19 грудня. Поки режим сегрегації продовжили на сім днів - до 26 грудня, однак ніхто не знає, що буде далі. Покарання може тривати аж до наступного слухання, яке має відбутися 12 лютого", - сказав він.

Бутін вважає утримання дочки в одиночній камері ізолятора абсурдним.

Читайте також:Російська шпигунка Бутіна залишається в США без адвокатів

"У неї були абсолютно нормальні стосунки з іншими жінками у в'язниці. Вона не створювала жодних проблем. Тому надання тиску - це єдине для мене пояснення дій американської сторони", - уточнив він.

Як повідомлялося, 30-річна росіянка Марія Бутіна була арештована в липні в США за звинуваченням у спробі проникнути в політичні кола Республіканської партії, зокрема через Національну стрілецьку асоціацію з метою лобіювання російських інтересів. Їй загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Бутіна визнала себе винною у веденні діяльності іноземного агента на користь РФ, щоб створити таємний канал зв'язку між Кремлем і адміністрацією Трампа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-