У британському парламенті — скандал: лідер лейбористів назвав Мей

У британському парламенті — скандал: лідер лейбористів назвав Мей "дурною жінкою"

Укрінформ
У британському парламенті стався скандал через те, що лідер опозиційної Лейбористської партії Джеремі Корбін під час суперечки з прем'єр-міністром Терезою Мей назвав її "дурною жінкою".

Про це повідомляє Reuters.

Як зазначається, на засіданні палати громад глава Лейбористської партії Джеремі Корбін вів жваву суперечку з главою уряду, ставлсчи їй дражливі питання про її рішення відкласти голосування щодо угоди з ЄС. Після того, як Мей у відповідь припустила, що Корбіна можуть не підтримувати депутати від його власної партії, той похитав головою й тихо сказав сам до себе "дурна жінка". Проте слова лідера британських лейбористів зафіксували телевізійні камери.

Згодом речник Корбіна наголосив, що той сказав не "дурна жінка", а "дурні люди". А спікер палати громад Джон Беркоу заявив, що нічого не бачив і не чув, тому й підстав для розслідування інциденту немає.

Читайте також: Мей обіцяє після нового року розкрити деталі Brexit-переговорів із ЄС

Це не вперше вигникає скандал через вживання вислову "дурна жінка" у британському парламенті. Подібний інцидент стався у червні, але за участю інших осіб.

Раніше Тереза Мей заявила, що оприлюднить інформацію про результати переговорів із ЄС щодо угоди про Brexit уже в новому році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-