У США винесуть вирок екс-раднику Трампа, який брехав про зустріч з послом РФ

У США винесуть вирок екс-раднику Трампа, який брехав про зустріч з послом РФ

Укрінформ
Увечері 18 грудня суд ухвалить рішення щодо вироку екс-раднику президента США Майклу Флінну за неправдиві свідчення в справі про можливу змову між передвиборною командою Дональда Трампа і Кремлем напередодні виборів-2016.

Про це повідомляє Reuters.

"Окружний суддя США Еммет Салліван винесе вирок Флінну в Вашингтоні об 11 годині ранку за східним часом (18:00 за Києвом - ред.)", - йдеться у повідомленні.

Адвокати Флінна просять у суду випробний термін не більше одного року з мінімальними умовами нагляду і 200 годинами громадських робіт.

Читайте також: Прокуратура США висунула офіційні звинувачення двом соратникам Флінна

Як відомо, рік тому колишній високопоставлений радник президента США Майкл Флінн уклав угоду з прокуратурою і визнав, що дав ФБР неправдиві свідчення щодо своїх розмов з колишнім послом Росії у США. У вересні слідство завершило процес проти Флінна, після чого суд оголосив, що 18 грудня той буде ув'язнений згідно з вироком суду.

5 грудня спеціальний прокурор Роберт Мюллер, який веде розслідування про російське втручання у вибори США, рекомендував не засуджувати Флінна до тюремного ув'язнення за "значне сприяння" слідству.

Фото: ZUMAWIRE.COM / MVPHOTOS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-