Ердоган оголосив нову урядову

Ердоган оголосив нову урядову "стоденку"

Укрінформ
Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган у четвер оголосив цілі уряду на наступні три місяці роботи.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Наступні 100 днів уряд Туреччини зосередить зусилля над реалізацією 454 пунктів Плану дій, серед яких заходи боротьби з тіньовою економікою, залучення інвестицій, будівництво наземної частини «Турецького потоку», побудова загороджувальних споруд на кордоні з Іраном, розмінування територій, передача ВМС Туреччини нових підводних човнів, боротьба з тероризмом.

«Туреччина витратила 37,3 млрд з 43 млрд, виділених з держбюджету на реалізацію 400 проектів, передбачених Планом дій на перші 100 днів уряду», — заявив Ердоган, наголосивши, що 340 з 400 пунктів повністю виконані.

За словами президента, за наступні 100 днів уряд має виконати План дій, що складається з 454 пунктів. На це буде витрачено 24 млрд турецьких лір.

«Уряд Туреччини готує план боротьби з тіньовою економікою», — повідомив Ердоган.

За його словами, для залучення інвестицій та ефективнішого розвитку інвестування в окремі сфери турецької економіки, збільшення обсягу приватних інвестицій в країні буде створено Фонд розвитку.

Ердоган також повідомив, що скоро має розпочатися будівництво наземної ділянки газопроводу «Турецький потік» на території Туреччини, яке завершиться до кінця 2019 року.

Читайте також: Ердоган дорікнув Європі за жорстокість поліції до “жовтих жилетів”

Крім того, уряд зосередиться в наступні 100 днів на зведенні загороджувальних споруд на кордоні з Іраном, розмінуванні територій. ВМС Туреччини буде передано нові підводні човни, вжито заходів у сфері боротьби з тероризмом, зокрема, припинення фінансування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-