Трамп звинуватив спецпрокурора Мюллера у зборі

Трамп звинуватив спецпрокурора Мюллера у зборі "брехливих" фактів

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп вдався до чергових публічних звинувачень зусиль спецпрокурора Роберта Мюллера щодо розслідування "російської справи", наголосивши, що слідство замість правди "зосереджується на пошуках брехні".

Про це він написав у понеділок на власній офіційній сторінці в мережі Twitter.

"Боб Мюллер (який дуже відрізняється від того образу, як про нього думають люди) і його банда гнівливих демократів, що вийшла з-під контролю, не хочуть правди, вони хочуть лише брехні. Правда є дуже поганою для їхньої місії!" – написав нинішній глава Білого дому.

Перед цим він розмістив ряд дописів про свого колишнього радника Роджера Стоуна, а також особистого адвоката Майкла Коена, які зараз перебувають під пильною увагою розслідування.

Читайте також: Втручання Росії у вибори: Екс-глава ФБР свідчитиме в Конгресі

Як відомо, Коен погодився співпрацювати зі слідством і вже підтвердив, що Трамп мав бізнес-інтерес в Росії під час виборчої кампанії, що суперечить попереднім заявам нинішнього президента. Стоун же заявив, що не свідчитиме проти Дональда Трампа, чим одразу отримав позитивний відгук з боку президента.

Читайте також: Росія знову намагалася вплинути на вибори у США - Меттіс

Як повідомляв Укрінформ, нинішній президент США неодноразово намагався скомпрометувати розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера, який намагається встановити факти змови між кампанією Трампа й російським урядом під час президентських виборів у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-