Американці пропонують Путіну зустрітися не з Трампом, а з його радником

Американці пропонують Путіну зустрітися не з Трампом, а з його радником

Укрінформ
Представники адміністрації США після скасування президентом Трампом зустрічі на саміті G20 з президентом РФ Путіним запропонували продовжити контакти, назвавши зі свого боку кандидатуру радника президента США з нацбезпеки Болтона.

Про це повідомляє російський Інтерфакс з посиланням на помічника президента РФ Юрія Ушакова.

"Запропоновано з обох боків продовжити контакти, у тому числі з самим Болтоном", – заявив Ушаков.

На уточнювальне запитання, з чийого боку була ініціатива таких контактів, Ушаков відповів: "Від американців". Водночас, він не сказав, коли може постати питання про нову зустріч президентів Росії і США.

Як повідомлялося, в Аргентині триває саміт G20. Саміти за участю 20 найрозвиненіших країн світу проходять для обговорення актуальних глобальних питань регулярно з 2008 року. На нинішньому саміті американський президент Дональд Трамп відмовився зустрітися з лідером РФ Володимиром Путіним через події в Керченській протоці.

Читайте також: Путін перебуває в міжнародній ізоляції — Порошенко

Прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, що здійснювали плановий перехід із порту Одеса в порт Маріуполь. Російські спецпризначенці обстріляли і захопили три українські кораблі і 24 моряки.

Верховна Рада України 26 листопада ухвалила закон, яким затвердила указ Президента України про запровадження воєнного стану на 30 днів у 10 областях у зв'язку з агресією Росії.

У районі Керченської протоки, прохід по якій заблокувала Росія, зараз скупчилося більш як 400 українських та іноземних суден.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-