Екс-адвокат Трампа зізнався, що збрехав Конгресу США

Екс-адвокат Трампа зізнався, що збрехав Конгресу США

Укрінформ
Колишній адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен зізнався в дачі неправдивих показань у Конгресі США у справі про втручання РФ у вибори президента США.

Про це повідомляє агентство АР.

"Він (Коен - ред.) визнав, що в 2017 році зробив фальшиві заяви в Комітеті з розвідки Сенату (Конгресу США - ред.) про план будівництва Trump Tower в Москві", - йдеться у повідомленні.

Коен зробив сьогодні офіційну заяву в судовому залі в Нью-Йорку. Факт брехні стосувався слухань у Конгресі США у 2017 році.

Читайте також: Трамп піде на вибори із “новим-старим” гаслом

У серпні цього року Коен визнав себе винним у фінансових махінаціях і банківських аферах, а також в порушенні виборчого законодавства - юрист розплатився грошима, призначеними для кампанії, за мовчання двох жінок, які заявляли про свої близькі стосунки з Трампом, багаторічним клієнтом Коена.

Читайте також: Екс-адвокат Трампа збирається визнати вину і співпрацювати зі слідством

Як повідомляла у 2017 році газета The Washington Post, під час виборчої кампанії наприкінці 2015 року та на початку 2016 року компанія президента США Дональда Трампа розглядала проект будівництва хмарочоса Trump Tower в Москві. Компанія відмовилася від проекту незадовго до початку президентських праймеріз.

За словами джерела, забудовник з російським корінням Фелікс Сатер обіцяв зробити так, щоб президент РФ Володимир Путін сказав "хороші речі" про Трампа,  однак той врешті решт так і не поїхав в Москву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-