На ринку Камеруна підірвалась смертниця, майже 30 поранених

На ринку Камеруна підірвалась смертниця, майже 30 поранених

Укрінформ
Щонайменше 29 людей отримали поранення після того, як жінка-смертниця підірвала себе у прикордонному місті Амшід, що у Крайньопівнічному регіоні Камеруну.

Про це повідомляє AFP.

"Щонайменше 29 людей отримали поранення після того, як жінка-смертниця підірвала себе у прикордонному місті, що у Крайньопівнічному регіоні Камеруна. За словами джерел в силах безпеки, в цьому регіоні часто здійснюють атаки терористи "Боко Харам", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Теракт в Афганістані забрав життя трьох солдат США

Як додав співрозмовник, другу жінку-смертницю в місті Амшід, що біля кордону з Нігерією, військові встигли застрелити до моменту детонації вибухівки.

Зазначається, що підрив стався на ринку рано вранці, коли люди приходили за продуктами.

Читайте також: Теракт в афганській мечеті: 26 загиблих, ще 50 поранених

Як повідомляє AFP, у 2014 році місто Амшід стало справжнім бойовим фронтом між камерунськими військовими та терористичним угрупуванням "Боко Харам". Через запеклі бої місцеві мешканці були змушені залишити місто. Однак деякі з них вже повернулися.

Читайте також: У Кабулі підірвався смертник, понад 50 загиблих

Після того, як військовим все ж таки вдалося витіснити терористів з міста, солдати вирили довгі траншеї, як навколо так і всередині міста, аби запобігти подальшим атакам. Підрив смертниці у середу став першим за багато місяців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-