Трамп обурений, що GM закриває заводи у США, а не Китаї чи Мексиці

Трамп обурений, що GM закриває заводи у США, а не Китаї чи Мексиці

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп розкритикував керівництво компанії General Motors через плани скорочення виробничих потужностей в Сполучених Штатах – замість закриття заводів у Мексиці й Китаї.

Про це він написав у вівторок у кількох повідомленнях на офіційній сторінці у Twitter, повідомляє Укрінформ.

"Дуже розчарований компанією General Motors та їхньою очільницею, Мері Барра, через закриття заводів у штатах Огайо, Мічиган та Мериленд. Водночас, нічого не закривається у Мексиці й Китаї. США допомогли General Motors, і таке "ДЯКУЄМО" ми отримуємо взамін!" – написав глава Білого дому.

Він також звернув увагу на скорочення компанією субсидій, у тому числі на електромобілі. У цьому зв'язку Трамп пообіцяв втрутитися у ситуацію.

"General Motors зробили ставку на Китай багато років тому, коли вони будували там заводи (а також у Мексиці) - не думайте, що ця ставка спрацює. Я тут для захисту американських працівників!"- зауважив Трамп.

Американський автовиробник General Motors наразі переживає не кращі часи. Крім планів закрити потужності в США, керівництво компанії оголосило про плани скорочення заводів у Канаді й Південній Кореї.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-