“Російське розслідування” триватиме ще півроку - сенатор США

“Російське розслідування” триватиме ще півроку - сенатор США

Укрінформ
Розслідування щодо втручання Росії у президентські вибори в США триватиме щонайменше упродовж першої половини наступного року, причому більше не передбачається проведення відкритих слухань зі свідками у справі.

Про це розповів в інтерв'ю Bloomberg голова сенатського комітету з питань розвідки Річард Берр.

"Розслідування може тривати щонайменше шість місяців – до проведення всіх допитів, після чого буде завершена й розсекречена фінальна доповідь", - наводить видання висловлювання сенатора.

При цьому підкреслюється, що комітет продовжить допитувати свідків. Як підкреслив Берр, йдеться не про Дональда Трампа-молодшого чи екс-адвоката Трампа Майкла Коена, на чому наполягають демократи, а про інших фігурантів.

Читайте також: Трамп передав спецпрокурору відповідь у справі про російське втручання

Крім того, республіканці в комітеті, яких там більшість, вважають за доцільне проводити закриті, непублічні, слухання. "Я не бачу необхідності в публічних слуханнях", - зауважив Берр в інтерв'ю агентству.

Як повідомляв Укрінформ, паралельно зі слідством спецпрокурора США Роберта Мюллера в Конгресі також проводяться розслідування на рівні комітетів щодо втручання РФ у президентські вибори в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-