Польща долучиться до відзначення 5-річчя початку Революції Гідності

Польща долучиться до відзначення 5-річчя початку Революції Гідності

Укрінформ
У Варшаві за участі відомих польських політиків та експертів 21 листопада відбудеться відзначення 5-ї річниці Революції Гідності.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“Ми прагнемо, аби ця подія стала символом солідарності громадян Польщі й України, які віддають шану загиблим учасникам мирних протестів на Майдані”, - підкреслюють організатори заходу з офісу євродепутата від Польщі Міхала Боні.

Читайте також: У Києві впорядкували Алею Героїв Небесної Сотні

Під час заходу виступлять, зокрема, євродепутат Боні, єврокомісар з питань розширення та політики сусідства Йоганнес Ган (відеозвернення), керівник Групи підтримки України в Європейській комісії Петер Вагнер (відеозвернення), колишній співголова групи підтримки реформ у Кабміні України, екс-міністр фінансів Польщі Лешек Бальцерович, посол України в Польщі Андрій Дещиця та інші.

Після завершення виступів і дискусії на тему децентралізації в Україні, питань міграції та боротьби з пропагандою відбудеться концерт гурту “Один в каное”, виставка “Крим після окупації”, а також дегустація українських вин.

Читайте також: Мінкульт анонсував заходи до п'ятої річниці Революції Гідності

Організаторами заходу є варшавський офіс євродепутата від Польщі Міхала Боні, Посольство України в Польщі, Об’єднання українців у Польщі та фундація “Наш Вибір”.

Укрінформ є інформаційним партнером відзначення у Варшаві 5-ї річниці Революції Гідності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-